HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

IMAGE GALLERY

FALUNAPOK 2018

VIRÁGOK BODOKON

SCHENGEN II.

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Facebook Like Box

Măsuri de mediu și climă

Anyák napja a templomban

 Az édesanyákért imádkoztak 

image
A Reménység furulyacsoport és a gyerekkórus ünnepi műsorral kedveskedett az édesanyáknak
 
Május 5-én, vasárnap a sepsibodoki református templomban ünnepi istentiszteleten példázta a lelkipásztor az anyák nélkülözhetetlen szerepét a társadalomban, akik kapcsolópontok Istenhez.

Mindezt a tiszteletes Máté evangéliumának 20. részéből Salomé történetével példázta: az anyák azok, akik feltétel nélkül tudnak szeretni, szó nélkül áldozatot vállalni, és fáradhatatlanul számtalan szerepet betölteni: édesanyának, tanítónak, nevelőnek, kertésznek, orvosnak, tanácsadónak lenni.

 

 Egy asszony az anyai szeretet által képes önmagát föláldozni gyermekeiért – Salomé is ilyen bizonyossággal megáldva fordult Jézushoz, és kérte, hogy országa eljövetelekor fiai, Jakab és János az ő jobb és bal oldalán lakozhassanak. Az asszony életének központi motívuma, hogy a legjobbat akarja gyerekeinek. 

Az istentisztelet végén a fiatalok egy-egy szál virágot nyújtottak át az anyáknak, megköszönve a gondoskodásukat.