HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

IMAGE GALLERY

FALUNAPOK 2018

VIRÁGOK BODOKON

SCHENGEN II.

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Facebook Like Box

Măsuri de mediu și climă

Átadták a bodoki polgármesteri hivatalt

Hivatalosan is átadták a bodoki polgármesteri hivatal felújított, új szárnnyal ellátott épületét. Az európai uniós alapból támogatott munkálatot közel nyolc hónap alatt végezték el – tájékoztatott Kovászna Megye Tanácsának sajtóirodája.

FELUJITOTT HIVATAL ATADASA 2014

A 620 ezer lej értékű beruházás nemcsak a bővítést tartalmazza, hanem a régi polgármesteri hivatal felújítását, valamint a mellette található parkoló kialakítását is – közölte Fodor István elöljáró. A polgármester a községben zajló további munkálatokról is beszámolt: a megyei tanács által a vidéki orvosi rendelők felújítására kiírt pályázatának köszönhetően felújították a bodoki egészségügyi központot, illetve a héten tudomásukra jutott, hogy megnyerték a LEADER-program keretén belül a kultúrotthon felújítására és a műgyepes kézilabdapálya kialakítására szóló pályázatot is.

 

Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke kihangsúlyozta, hogy Bodok jó példa a megvalósításokra, ugyanis az elmúlt 25 év alatt a pályázatok egymást követték a községben. „Minden probléma megoldása belépő egy újabb problémába. A polgármesteri hivatal épületének kérdését sikeresen megoldották, azonban nincs egy órája, hogy egy újabb feladatot vállaltunk közösen: az Erdély szinten is egyedinek tartott oltszemi Mikó-kastély felújítását, amelynek az adásvételi szerződését most írtuk alá. Úgyhogy az elkövetkezőkben jó munkát kívánok. Jó sok munkát. Olyant, amelynek haszna, értelme és gyümölcse van” – osztotta meg.

Az oltszemi Mikó-kastély adásvételi szerződését is pénteken írták alá az épület tulajdonosai, valamint Tamás Sándor, Kovászna Megye tanácsának elnöke. A 250 ezer eurót Bodok önkormányzata és Kovászna Megye Tanácsa fele-fele arányban fizeti ki május végéig.