HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

CONTACT

IMAGE GALLERY

FALUNAPOK 2018

VIRÁGOK BODOKON

SCHENGEN II.

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Facebook Like Box

Măsuri de mediu și climă

Modalitatea de contestare a deciziei si formularele aferente pentru reclamatie administrativa (refuz si netrimitere in termen legal)

Orice persoană are dreptul să solicite şi să obţină informaţii de  interes public în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la  informaţiile de interes public, în format electronic pe adresa Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , şi/sau pe suport de hârtie pe adresa Primariei Comunei Bodoc.

 

-
Persoana responsabilă cu difuzarea informaţiilor de interes public este d-na Molnar Iudit, referent în cadrul Compartimentului relații cu publicul-secretariat-arhiva, cu următoarele coordonate de contact:

- e-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,

- telefon 0267-353447.