HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

IMAGE GALLERY

ZILELE COMUNEI 2018

FLORI ÎN BODOC

SCHENGEN II.

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Facebook Like Box

Măsuri de mediu și climă

În acest week-end, comuna Bodoc este în sărbătoare. A XI-a ediţie a zilelor comunei va fi marcată printr-o serie de activităţi ce se vor desfăşura începând de mâine şi până duminică.

 

Evenimentul va debuta mâine, 12 iulie, când la Centrul Balnear de la Olteni va avea loc, la ora 13.00, felicitarea cuplurilor care aniversează 50 de ani de la căsătorie. Potrivit primarului comunei Bodoc, Fodor István, anul acesta vor fi sărbătorite patru cupluri „de aur”.

 Tot mâine, în aceeaşi locaţie, va avea loc concursul de gătit tocăniţă, la care s-au înscris şase echipe, după care, cei prezenţi se vor putea bucura de o plimbare cu trăsura la apele minerale Sűte şi Castelul Miko de la Olteni.

Duminică, activităţile se vor desfăşura pe terenul de sport din Bodoc şi vor începe la ora 10, 00, cu defilarea şi programul fanfarei „Tuzson János” din la Cozmeni.

 

Expoziţii, concursuri şi program artistic, duminică

Din program nu vor lipsi expoziţiile. De la ora 11.00 va avea loc expoziţia de bovine, dar şi expoziţia chinologică din rase tradiţionale, iar de la ora 12.30 va avea loc prezentarea câinilor de muncă şi pază. La ora 13.00 va avea loc concursul de atelaje, cu doi, respectiv patru cai, ce va cuprinde recunoaşterea traseului, proba de obstacole, proba de vânătoare, după care va avea loc decernarea premiilor. Potrivit primarului, şi-au anunţat participarea opt atelaje din judeţ, dar şi din judeţul Harghita.

În program este cuprins şi spectacolul preşcolarilor din Bodoc, ce va avea loc începând cu ora 12.00, dar şi cel al şcolarilor din localitate, la ora 15.30. La ora 17.00 va avea loc un spectacol de aerobic, la ora 18.00, programul pregătit de formaţia de dansuri populare „Fenyocske”, iar la ora 20.00, va avea loc concertul trupei „Musicum”.

Show ecvestru

Nici anul acesta nu va lipsi show-ul ecvestru. Acesta va fi prezentat duminică, de Filimon şi Georgiana Iordache, dresori din Bucureşti, la ora 16.00, la ora 19.00, dar şi la ora 22.00, înainte de jocul de artificii ce va marca finalul sărbătorii.

Activităţile dedicate Zilelor comunei Bodoc vor fi organizate anul acesta de Consiliul Local Bodoc şi de Fundaţia Kit, cu sprijinul unui număr mare de sponsori, cărora primarul le mulţumeşte.

Ana Alina Costache

http://www.mesageruldecovasna.ro/social/sarbatoare-la-bodoc-zilele-comunei-au-ajuns-la-cea-de-a-xi-a-editie/